Accesorii

Ce tipuri de produse găsești la categoria Accesorii?

Organizarea unei petreceri tematice pentru copii este o sarcină importantă pentru părinți, dar poate fi, de asemenea, o experiență distractivă și creativă. Un element cheie pentru o petrecere reușită sunt articolele decorative care pot transforma spațiul într-un loc magic și distractiv. În acest articol, vom explora diversele produse de decor pentru petrecerile tematice pentru copii, inclusiv arcade, bete și rozete, butelii cu heliu, compresoare și pompe, contragreutăți pentru baloane și multe altele.

Articole Decorative

Articole decorative pentru petreceri tematice pentru copii sunt o alegere populară pentru a transforma un spațiu banal într-unul distractiv și atrăgător pentru copii.

Arcade si Aranjamenete

Arcadele și aranjamentele sunt produse care adaugă un plus de magie unei petreceri, oferind un mediu tematic copiilor. Acestea pot fi utilizate pentru a decora intrarea în locație sau pentru a crea un spațiu special pentru copii să se joace.

Bete si Rozete

Betele și rozețele sunt alte produse decorative utile pentru petreceri tematice pentru copii. Acestea pot fi utilizate pentru a decora mese, scaune sau orice alt element de mobilier pentru a crea o atmosferă distractivă și tematică. Betele pot fi decorate cu baloane, flori artificiale sau alte accesorii, iar rozețele pot fi utilizate pentru a crea modele interesante de pe tavan sau pe perete.

Bannere Si Ghirlande

Bannerele și ghirlandele sunt produse decorative populare pentru petrecerile tematice pentru copii. Acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi temei petrecerii și pot fi utilizate pentru a decora masa de dulciuri, peretele principal sau chiar intrarea în locație. Ghirlandele pot fi realizate din hârtie, panglici sau alte materiale și pot fi utilizate pentru a crea forme sau litere pentru a transmite mesaje distractive.

Benzi Adezive

Benzi adezive sunt un produs esențial pentru orice decorare de petrecere tematică pentru copii. Acestea pot fi utilizate pentru a fixa diversele elemente decorative, cum ar fi bannerele, ghirlandele sau baloanele, pe pereți sau alte suprafețe. Benzi adezive pot fi găsite în diferite dimensiuni și puteri adezive, astfel încât să puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Butelii cu Heliu

Buteliile cu heliu sunt un produs popular pentru petrecerile tematice pentru copii. Acestea pot fi utilizate pentru a umfla baloane și pentru a le face să plutească în aer. Buteliile de heliu sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot fi achiziționate cu diverse tipuri de robinete sau duze, astfel încât să puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Compresoare si Pompe

Compresoarele și pompele sunt produse importante pentru petrecerile tematice pentru copii care implică un număr mare de baloane. Acestea pot fi utilizate pentru a umfla rapid baloanele, ceea ce face procesul de decorare mai ușor și mai rapid. Compresoarele și pompele pot fi găsite în diferite dimensiuni și puteri, astfel încât să puteți alege cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Coifuri

Coifurile sunt un produs distractiv și tematic pentru petrecerile pentru copii. Acestea pot fi utilizate pentru a completa costumele sau pentru a adăuga un plus de distracție petrecerii. Coifurile pot fi personalizate pentru a se potrivi temei petrecerii și sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme.

Contragreutati baloane si plase

Contragreutățile pentru baloane și plasele sunt produse utile pentru a preveni baloanele să zboare în aer în timpul petrecerii. Acestea sunt utilizate pentru a menține baloanele într-un loc și pentru a preveni rănirea copiilor. Contragreutățile pentru baloane pot fi personalizate pentru a se potrivi temei petrecerii și sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme.

Dispozitive profesionale

Dispozitivele profesionale sunt produse pentru petrecerile tematice pentru copii care sunt organizate de o companie specializată în organizarea de evenimente. Acestea pot include produse de decor, cum ar fi arcade, bannere, ghirlande și multe altele, precum și servicii profesionale de organizare a petrecerii. Acestea pot fi utile pentru părinții care doresc să organizeze o petrecere tematică pentru copii, dar nu au timp sau experiență în organizarea acestui tip de eveniment.

Farfurii Gel Ultra Hi-Float

Farfuriile Gel Ultra Hi-Float sunt produse pentru petrecerile tematice pentru copii care implică baloane. Acestea sunt utilizate pentru a preveni scurgerile de heliu din baloane și pentru a le face să dureze mai mult timp. Farfuriile Gel Ultra Hi-Float sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot fi utilizate pentru a proteja baloanele de temperaturile extreme și alte condiții care le pot afecta durata de viață.

Lumanari si artificii

Lumânările și artificiile sunt produse pentru petrecerile tematice pentru copii care adaugă un plus de distracție și magie. Acestea pot fi utilizate pentru a crea un efect special în timpul petrecerii și pentru a face copiii să se simtă speciali. Lumânările și artificiile sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, precum și în diferite culori și teme.

Filtre active

Set 6 coifuri START GAME
Disponibil
Gaming Party

Set 6 coifuri START GAME

PTY832
8,00 RON
Pentru a organiza o petrecere cu adevărat memorabilă, alege aceste coifuri tematice Gaming pentru a adăuga un plus de entuziasm evenimentului tău.Designul cu elemente din universul jocurilor aduce originalitate și stil. Indiferent dacă sărbătorești o aniversare, te întâlnești cu prietenii sau ai un alt eveniment special, aceste coifuri vor completa cu...
Set 6 pahare START GAME 260 ml
Disponibil
Gaming Party

Set 6 pahare START GAME 260 ml

PTY831
7,00 RON
Setul contine 6 pahare imprimate START GAME. Înălțime: aproximativ 8 cm. Volum: 260 ml. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 farfurii START GAME...
Disponibil
Gaming Party

Set 6 farfurii START GAME 23 cm

PTY830
10,00 RON
Setul contine 6 farfurii imprimate START GAME. Diametrul: 23 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 farfurii START GAME...
Disponibil
Gaming Party

Set 6 farfurii START GAME 18 cm

PTY829
8,00 RON
Setul contine 6 farfurii imprimate START GAME. Diametrul: 18 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 10 servetele START...
Disponibil
Gaming Party

Set 10 servetele START GAME 33x33 cm

PTY828
9,00 RON
Setul contine 10 servetele START GAME. Dimensiuni: 16 cm x 16 cm (pliat), 33 x 33 cm (desfăcut). *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 coifuri Magic unicorn
Disponibil
Unicorn Party

Set 6 coifuri Magic unicorn

PTY820
8,00 RON
Setul contine 6 coifuri imprimate cu dungi multicolore. Înălțime: aproximativ 15 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 farfurii Magic...
Disponibil
Unicorn Party

Set 6 farfurii Magic unicorn 18 cm

PTY819
8,00 RON
Setul contine 6 farfurii Magic unicorn 18 cm. Diametrul: 18 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 pahare Magic unicorn... Set 6 pahare Magic unicorn... 2
Disponibil
Unicorn Party

Set 6 pahare Magic unicorn 260 ml

PTY818
6,00 RON
Setul contine 6 pahare magic unicorn . Înălțime: aproximativ 8 cm. Volum: 260 ml. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 10 servetele  Magic... Set 10 servetele  Magic... 2
Disponibil
Unicorn Party

Set 10 servetele Magic unicorn 33x33 cm

PTY817
8,00 RON
Setul contine 10 servetele unicorn. Dimensiuni: 16 cm x 16 cm (pliat), 33 x 33 cm (desfăcut). *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Contragreutate Baloane,...
Disponibil
Contragreutati baloane si plase

Contragreutate Baloane, BLEU, 145g

PTY814
4,50 RON
Contragreutate Baloane, BLEU, 145g. Contragreutatea este utilizata pentru sustinerea baloanelor din folie sau latex  umflate cu heliu.
Contragreutate Baloane, ROZ...
Disponibil
Accesorii

Contragreutate Baloane, ROZ INCHIS, 145g

PTY813
4,50 RON
Contragreutate Baloane, ROZ INCHIS, 145g. Contragreutatea este utilizata pentru sustinerea baloanelor din folie sau latex  umflate cu heliu.
Set 6 coifuri dungi...
Disponibil
Coifuri

Set 6 coifuri dungi multicolore

PTY812
11,00 RON
Setul contine 6 coifuri imprimate cu dungi multicolore. Înălțime: aproximativ 15 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 farfurii  dungi...
Disponibil
Farfurii

Set 6 farfurii dungi multicolore 18 cm

PTY811
11,00 RON
Setul contine 6 farfurii dungi multicolore 18 cm. Diametrul: 18 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 pahare dungi...
Disponibil
Pahare

Set 6 pahare dungi multicolore 200 ml

PTY810
7,00 RON
Setul contine 6 pahare imprimate cu dungi multicolore . Înălțime: aproximativ 10 cm. Volum: 200 ml. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 10 servetele dungi...
Disponibil
Servetele

Set 10 servetele dungi albe/aurii 33x33 cm

PTY809
7,00 RON
Setul contine 10 servetele dungi albe/aurii. Dimensiuni: 16 cm x 16 cm (pliat), 33 x 33 cm (desfăcut). *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Dizpozitiv de umplere... Dizpozitiv de umplere... 2
Stoc epuizat
Dispozitive profesionale

Dizpozitiv de umplere baloane jumbo

PTY804
245,00 RON
Componente: Suport de prindere: Acesta se prinde de masă cu ajutorul unei rotite și permite prinderea balonului jumbo. Zona rotundă de sus servește la atașarea capului balonului. Furtun: Furtunul conectează o sursă de umflare (poate fi o pompă manuală, electrică sau o butelie de heliu) la dispozitivul de umflare a balonului. Dispozitiv de umflare: Este o...
Set 20 servetele MASHA si...
Disponibil
Servetele

Set 20 servetele MASHA si ursul 33x33 cm

PTY773
14,00 RON
Setul contine 20 servetele imprimate MASHA si ursul. Dimensiuni: 16 cm x 16 cm (pliat), 33 x 33 cm (desfăcut). *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Perdea Folie Metalizata...
Disponibil
Perdele Decorative

Perdea Folie Metalizata Neagra 100x200 cm

PTY772
15,00 RON
Perdea Folie Metalizata Neagra 100 cm latime x200 cm inaltime.. *Perdeaua este decorativă, nu ajută la îndepărtarea sau prinderea insectelor.
Set 10 farfurii BLUEY
Stoc epuizat
Farfurii

Set 10 farfurii BLUEY 18 cm

PTY771
14,00 RON
Setul contine 10 farfurii imprimate cu personaje din desene animate BLUEY. Diametrul: 18 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 20 servetele BLUEY 33x33 cm
Stoc epuizat
Servetele

Set 20 servetele BLUEY 33x33 cm

PTY770
14,00 RON
Setul contine 20 servetele imprimate cu personaje din desene animate BLUEY. Dimensiuni: 16 cm x 16 cm (pliat), 33 x 33 cm (desfăcut). *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 20 servetele printesa SOFIA 33x33 cm
Disponibil
Servetele

Set 20 servetele printesa SOFIA 33x33 cm

PTY769
14,00 RON
Setul contine 20 servetele imprimate printesa SOFIA. Dimensiuni: 16 cm x 16 cm (pliat), 33 x 33 cm (desfăcut). *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 10 coifuri FROZEN
Disponibil
Coifuri

Set 10 coifuri FROZEN

PTY768
23,00 RON
Setul contine 10 coifuri imprimate FROZEN. Înălțime: aproximativ 18 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 10 farfurii MASHA si ursul Set 10 farfurii MASHA si ursul 2
Disponibil
Farfurii

Set 10 farfurii MASHA si ursul 18 cm

PTY767
14,00 RON
Setul contine 10 farfurii imprimate MASHA si ursul. Diametrul: 18 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 10 coifuri printesa Sofia
Disponibil
Coifuri

Set 10 coifuri printesa Sofia

PTY766
23,00 RON
Setul contine 10 coifuri imprimate printesa SOFIA. Înălțime: aproximativ 18 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Greutate

Greutate

  • 0kg - 4kg

Pret

Pret

  • 1,00 RON - 320,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Dimensiune

Dimensiune

Forma

Forma

Volum

Volum

Product added to wishlist

Acest website utilizeaza fisiere tip "cookie" conform politicii "cookie". 

 afla mai multe