Petreceri Tematice

Ce tipuri de produse găsești în categoria Petreceri Tematice?

Dacă sunteți în căutarea de baloane de petrecere pentru petrecerile tematice ale dvs., atunci ați ajuns la locul potrivit! La noi, găsiți baloane cu personaje animate, baloane pentru absolvire, baloane cu albinuțe, animale din savană, animale din pădure, animale acvatice, animale domestice, baloane pentru petreceri cu aviatori, baloane pentru botez, baloane cu balerine, baloane pentru petreceri cu tematica cazinou, baloane pentru petreceri cu tematica construcțiilor, baloane pentru Crăciun, baloane pentru petreceri cu tematica dinozaurilor, baloane pentru petreceri cu tematica flamingo, baloane pentru petreceri cu dezvăluirea sexului copilului, baloane pentru petreceri cu tematica gaming, baloane pentru Halloween, baloane pentru majorat, baloane pentru petreceri cu mașini, baloane pentru petreceri cu tematica Minecraft, baloane pentru nunta, baloane pentru petreceri cu lebede, baloane pentru petrecerea burlacitelor, baloane pentru Revelion, baloane pentru petreceri cu tematica sport, baloane pentru petreceri cu tematica spațiului și baloane pentru petreceri cu tematica unicorn.

Toate baloanele noastre sunt de calitate superioară și sunt perfecte pentru a vă ajuta să vă decorați petrecerea și să o faceți de neuitat. În plus, suntem specializați în baloane personalizate, astfel încât să puteți adăuga un plus de originalitate petrecerii dvs.

Nu mai căutați în altă parte, cumpărați baloane de petrecere la noi și faceți ca petrecerea dvs. să fie una memorabilă și unică!

Baloane cu personaje animate:

Aceste baloane sunt ideale pentru petrecerile copiilor, deoarece îi pot transforma pe copii în personajele preferate de desene animate. Acestea pot fi de la personaje clasice precum Mickey Mouse sau Minnie Mouse, la personaje mai noi, cum ar fi personajele din filmele Disney Pixar, cum ar fi Moana sau Coco.

Baloane pentru absolvire:

Aceste baloane sunt potrivite pentru a sărbători momentul important al absolvirii. Pot fi personalizate cu numele și anul de absolvire ale absolventului și pot fi decorate în culorile școlii sau în culorile preferate ale absolventului.

Baloane cu albinuțe party: Aceste baloane sunt ideale pentru o petrecere tematică cu albinuțe, perfecte pentru petrecerile copiilor. Acestea pot fi decoruri perfecte pentru o petrecere plină de culoare și distracție.

Baloane cu animale din savană:

Aceste baloane sunt perfecte pentru o petrecere tematică cu animale din savană. Acestea pot include baloane cu lei, girafe, elefanți și multe altele, care adaugă o atmosferă sălbatică la petrecere.

Baloane cu animale din pădure:

Aceste baloane sunt perfecte pentru o petrecere tematică cu animale din pădure. Acestea pot include baloane cu ursi, lupi, veverițe și multe altele, care adaugă o atmosferă naturală la petrecere.

Baloane cu animale acvatice:

Aceste baloane sunt ideale pentru o petrecere tematică cu animale acvatice. Acestea pot include baloane cu delfini, rechini, balene și multe altele, care adaugă o atmosferă oceanică la petrecere.

Baloane cu animale domestice:

Aceste baloane sunt ideale pentru o petrecere tematică cu animale de companie. Acestea pot include baloane cu câini, pisici, hamsteri și multe altele, care adaugă o atmosferă prietenoasă la petrecere.

Baloane pentru petreceri cu aviatori:

Aceste baloane sunt perfecte pentru o petrecere tematică cu aviatori. Acestea pot include baloane cu avioane, elicoptere și multe altele, care adaugă o atmosferă aventuroasă la petrecere.

Baloane pentru botez:

Aceste baloane sunt ideale pentru a decora o petrecere de botez. Acestea pot include baloane personalizate cu numele și data nașterii copilului, care adaugă o notă specială la petrecere.

Filtre active

Set 6 coifuri START GAME
Disponibil
Gaming Party

Set 6 coifuri START GAME

PTY832
8,00 RON
Pentru a organiza o petrecere cu adevărat memorabilă, alege aceste coifuri tematice Gaming pentru a adăuga un plus de entuziasm evenimentului tău.Designul cu elemente din universul jocurilor aduce originalitate și stil. Indiferent dacă sărbătorești o aniversare, te întâlnești cu prietenii sau ai un alt eveniment special, aceste coifuri vor completa cu...
Set 6 pahare START GAME 260 ml
Disponibil
Gaming Party

Set 6 pahare START GAME 260 ml

PTY831
7,00 RON
Setul contine 6 pahare imprimate START GAME. Înălțime: aproximativ 8 cm. Volum: 260 ml. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 farfurii START GAME...
Disponibil
Gaming Party

Set 6 farfurii START GAME 23 cm

PTY830
10,00 RON
Setul contine 6 farfurii imprimate START GAME. Diametrul: 23 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 farfurii START GAME...
Disponibil
Gaming Party

Set 6 farfurii START GAME 18 cm

PTY829
8,00 RON
Setul contine 6 farfurii imprimate START GAME. Diametrul: 18 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 10 servetele START...
Disponibil
Gaming Party

Set 10 servetele START GAME 33x33 cm

PTY828
9,00 RON
Setul contine 10 servetele START GAME. Dimensiuni: 16 cm x 16 cm (pliat), 33 x 33 cm (desfăcut). *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Balon folie emblema Barbie... Balon folie emblema Barbie... 2
  • Pret redus / -3,00 RON
Disponibil
Barbie

Balon folie emblema Barbie 68x36 cm

PTY824
9,00 RON 12,00 RON
Time left
*Balonul se livreaza dezumflat. * Se poate umfla  cu aer.
Set 6 coifuri Magic unicorn
Disponibil
Unicorn Party

Set 6 coifuri Magic unicorn

PTY820
8,00 RON
Setul contine 6 coifuri imprimate cu dungi multicolore. Înălțime: aproximativ 15 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 farfurii Magic...
Disponibil
Unicorn Party

Set 6 farfurii Magic unicorn 18 cm

PTY819
8,00 RON
Setul contine 6 farfurii Magic unicorn 18 cm. Diametrul: 18 cm. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 6 pahare Magic unicorn... Set 6 pahare Magic unicorn... 2
Disponibil
Unicorn Party

Set 6 pahare Magic unicorn 260 ml

PTY818
6,00 RON
Setul contine 6 pahare magic unicorn . Înălțime: aproximativ 8 cm. Volum: 260 ml. *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Set 10 servetele  Magic... Set 10 servetele  Magic... 2
Disponibil
Unicorn Party

Set 10 servetele Magic unicorn 33x33 cm

PTY817
8,00 RON
Setul contine 10 servetele unicorn. Dimensiuni: 16 cm x 16 cm (pliat), 33 x 33 cm (desfăcut). *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Minge dezvaluire sex/gender... Minge dezvaluire sex/gender... 2
Disponibil
Gender Reveal Party

Minge dezvaluire sex/gender reveal cu pudra colorata BLEU

PTY816
95,00 RON
Minge dezvaluire sex/gender reveal cu pudra colorata BLEU. Setul contine: -minge de plastic diametru aproximativ. 12 cm, -stickere pentru minge negre si multicolore, -punga pudra BLEU  aproximativ 80 g.
Minge dezvaluire sex/gender... Minge dezvaluire sex/gender... 2
Disponibil
Gender Reveal Party

Minge dezvaluire sex/gender reveal cu pudra colorata ROZ

PTY815
95,00 RON
Minge dezvaluire sex/gender reveal cu pudra colorata ROZ. Setul contine: -minge de plastic diametru aproximativ. 12cm, -stickere pentru minge negre si multicolore, -punga pudra ROZ  aproximativ 80 g.
Set 10 baloane latex...
Disponibil
Masini Party

Set 10 baloane latex imprimate masini 30cm

PTY808
15,00 RON
Setul contine 10 baloane latex  biodegradabile,  imprimate cu  masini. *Baloanele se livreaza dezumflate. *Baloanele pot fi umflate cu aer sau heliu.
Set 12 baloane latex... Set 12 baloane latex... 2
Disponibil
Animale Acvatice

Set 12 baloane latex imprimate sirena 30cm

PTY807
22,00 RON
Setul contine 12 baloane latex  biodegradabile  verde menta macaron, lila macaron, roz bubble gum, transparent  imprimate cu  sirena, calut de mare, scoica, stelute de mare. *Baloanele se livreaza dezumflate. *Baloanele pot fi umflate cu aer sau heliu.
Set 20 servetele MASHA si...
Disponibil
Servetele

Set 20 servetele MASHA si ursul 33x33 cm

PTY773
14,00 RON
Setul contine 20 servetele imprimate MASHA si ursul. Dimensiuni: 16 cm x 16 cm (pliat), 33 x 33 cm (desfăcut). *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Greutate

Greutate

  • 0kg - 15kg

Pret

Pret

  • 5,00 RON - 149,00 RON

DIMENSIUNE

DIMENSIUNE

CANTITATE

CANTITATE

Material

Material

Culoare

Culoare

Dimensiune

Dimensiune

Forma

Forma

Volum

Volum

Product added to wishlist

Acest website utilizeaza fisiere tip "cookie" conform politicii "cookie". 

 afla mai multe