MODALITATI DE LIVRARE

Comenzile plasate de luni pana vineri pana in ora 13:00 se expediaza in aceeasi zi, cele plasate dupa ora 14:00 vor fi expediate in ziua urmatoare.

Livrarea la domiciliu in Bucuresti si Ilfov a baloanelor umflate cu heliu  se face in ziua evenimentului  pe baza unei programari in prealabil fiind un serviciu premium realizat cu ajutorul curierilor propii.Costul este calculat in functie de distanta si intervalul orar solicitat pentru livrare.

Livrarea produselor comandate se poate face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, sau puteți alege să ridicați comanda personal de la depozitul nostru, dar numai după confirmarea  comenzii de către unul dintre operatorii noștri.

Livrarea se face numai pe teritoriul României.

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la sediul nostru cu programare in prealabil, Strada Fantanica, Nr. 36, corp O, sector 2) și 1 - 3 zile lucrătoare ( livrarea se efectuează prin curier rapid ). În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea comenzii de către unul din operatorii noștri.

Simpla adaugare a produselor in cos nu reprezinta comanda ferma. Termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii ferme a comenzii de catre operatorul de vanzari prin telefon.

Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul receptionarii in contul SC IDEAL CREATIVE SOLUTIONS SRL a platii integrale.

Va informam ca incepand cu data de 1 septembrie 2022, livrarea sambata devine optiune si va avea un tarif de 7,00 lei + TVA. Acest cost se adauga costului de transport corespunzător tipului de serviciu ales. In cazul in care, la preluarea coletelor in ziua de vineri, nu este selectata optiunea, acestea se vor livra luni.

Transportul este gratuit in orice localitate din Romania, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei .

Tarife transport

Costul transportului în București prin curier rapid este de 19 lei inclus TVA pentru comenzi mai mici de 300 lei.

Costul transportului în afara Bucureștiului prin curier rapid pentru comenzi mai mici de 300 lei este 19 lei inclus TVA pentru localitătile aflate în aria de acoperire a curierului.

Costul transportului indiferent de localitate prin curier rapid  este de 19 lei inclus TVA pentru comenzi mai mici de 300 lei, a caror greutate nu depaseste  1 kg si respecta standardul  volumetric 40x40x30.

Observații:

Duminica nu se fac livrari. În unele localităti se pot face livrări și sâmbăta, dar acest lucru ține exclusiv de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menținerii calității acestora pe durata transportului.

 

MODALITATI DE PLATA AGREATE

Numerar la livrare (ramburs)

Aceasta modalitate de plata este folosita in cazul coletelor trimise ramburs prin curier. Transportul este GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 300 lei (TVA inclus) catre orice localitate din reteaua Fan Courier (pentru care transportatorul nu percepe o taxa suplimentara).

Pentru comenzile care se situeaza sub acest prag, transportul va fi facturat de catre IDEAL CREATIVE SOLUTIONS SRL la urmatoarele tarife care se aplica coletelor de max. 1 kg care respecta standardul volumetric (40x40x30):

·        National: 19 lei inclus TVA

·        Bucuresti: 19 lei inclus TVA

Costuri suplimentare

            Pentru greutate suplimentara, se va adauga 1 leu inclus TVA pe kg suplimentar.  In cazul coletelor care nu se incadreaza in raportul standard de greutate / volum, se pot adauga costuri suplimentare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati .

             Online folosind cardul

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, baloanepetrecere.ro foloseste  Netopia Payments– procesare plăți online. Informațiile dumneavoastră nu sunt stocate pe serverele baloanepetrecere.ro. Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care intră în contact cu informațiile dumneavoastră, iar ei oferă o garanție totală.In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale Netopia Payments– procesare plăți online prin solutia integrata; Netopia Payments– procesare plăți online este furnizorul baloanepetrecere.ro de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. Alte metode de plata sunt transferul bancar sau plata la livrare. Plata in rate nu este acceptata.

Prin Ordin de Plata / Transfer Bancar

Datele necesare pentru efectuarea platii prin virmanet bancar (ordin de plata) sunt:

Denumirea firmei: IDEAL CREATIVE SOLUTIONS SRL 

CIF: 40703972

Reg. Comertului: J40/2542/2019

Adresa: Aleea Mozaicului  4  Bucuresti  Sect 2

Contul: RO35 INGB 0000 9999 0884 7069

 Banca: ING BANK NV

* Va rugam sa faceti plata prin transfer bancar NUMAI dupa ce comanda dumneavoastra a fost validata (confirmare telefonica).

Product added to wishlist

Acest website utilizeaza fisiere tip "cookie" conform politicii "cookie". 

 afla mai multe