Termeni si conditii de utilizare

1. Generalitati

·        Acest site este proprietatea firmei S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L.

·        Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor.

·        Prin crearea unui cont de utilizator sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

.     Preturile afisate pe site sunt pentru baloane ambalate, nu umflate cu aer sau heliu.

·        S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L. poate modifica aceste prevederi fara a anunta in prealabil utilizatorul. Orice modificare a acestor termeni este adusa la cunostinta utilizatorului prin intermediul acestui site. Modificarile aduse sectiunii “Termeni si conditii” sunt considerata acceptata de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul si dupa afisarea lor.

2. Definitii

·        www.baloanepetrecere.ro este  un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet administrat de S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L.

·        Persoana fizica sau juridica autentificata pe acest site, care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul acestui site, este denumita utilizator.

·        Adresa de web (www.baloanepetrecere.ro) va fi denumita generic site-ul baloanepetrecere.ro

·        Textele (preturi, descrieri, informatii), fotografiile (imagini, desene, logo-uri), datele tehnice si orice informatie prezentate pe site-ul baloanepetrecere.ro vor fi denumite in continuare continut.

3. Drepturi de autor

·        Intregul continut al site-ului, www.baloanepetrecere.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta este proprietatea S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996) cu completarile ulterioare.

·        Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.baloanepetrecere.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.baloanepetrecere.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

·        Folosirea, fara acordul S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L., a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

·        Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@baloanepetrecere.ro.

·        Fotografiile si datele prezentate de catre S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L.sunt folosite cu acordul Furnizorilor.

4. Securitatea datelor cu caracter personal si a informatiilor

·        Datele introduse de Utilizator in “Formularul de inscriere” vor fi folosite de S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L.numai in scopul declarat al acestui site, in conformitate cu legislatia UE 679/2016 , Regulamentul GDPR cu aplicabilitate in Romania incepand cu data de 25 mai 2018. Prin acceptarea de catre utilizatorul siteului a Termenilor si Conditiilor de Utilizare, sunteti de acord cu inregistrarea datelor dvs personale in baza de date a societatii noastre in conformitate cu legislatia mai sus amintita.

·        Site-ul www.baloanepetrecere.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site),pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.baloanepetrecere.ro, trimiterea sms-urilor informative sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site).

·        Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.baloanepetrecere.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

·        www.baloanepetrecere.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

·        Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L. si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai jos

·        Informatiile din formular sunt necesare pentru confirmarea, facturarea, livrarea produselor, anuntarea promotiilor, campanii de marketing si remarketing prin Google Adwords, precum si alte activitati de analiza statistica in scopuri de branding si promovare. In nici un caz datele colectate si gestionate de catre societate nu vor fi furnizate unor terte parti.

5. Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

·        Utilizarea unei baze de date de tip MYSQL pe un server de hosting securizat prin firewall si alte software-uri de protectie a datelor inregistrate in formular

·        Se utilizeaza scripturi de validare a datelor (php, javascript) si folosirea encriptarii datelor senzitive (e.g. campul de parola a clientului)

·        Folosirea unei platforme de top, stabila si performanta, pentru dezvoltarea magazinului online

·        Utilizarea parolelor puternice pentru orice tip de parola de pe server, baza de date sau administratori online.

·        Limitarea numarului de persoane care au acces la panoul de administrare (administrator site, director general, director marketing)

·        Colaborarea cu firme specializate in domeniul protectiei datelor - firma de asistenta IT si de gazduire web a magazinului online.

6. Declinarea responsabilitatii

·        S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini, etc.

·        In eventualitatea in care pretul produsului sau caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in baza noastra de date sau afisate gresit, iar comanda nu a fost inca livrata, S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L.isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului in cauza si de a a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

·        Imaginile prezentate in acest site sunt cu titlu informativ, iar produsele pot diferi de imagini in orice mod.

·        Valoarea maxima a obligatiilor S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L., fata de client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L. de la clientul respectiv pentru produsele aflate in cauza.

·         In propria noastra capacitate, excludem orice raspundere (fie pe baza de contract sau pe orice alta baza) care decurge din sau în legatura cu accesul sau utilizarea site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în măsura permisa de legislatia în vigoare. Aceasta excludere se aplica, dar nu se limiteaza la:

o   pierderi cauzate de indisponibilitatea site-ului sau a defectelor tehnice ale site-ului;

o   pierderea de date;

o   pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, virusi sau alte materiale dăunătoare tehnologic;

o   pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate;

o   pierderi rezultate din imprejurari independente de voința noastra rezonabila și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.

7. Termen de livrare

·        Livrarea produselor comandate se face in maximum 72 ore. S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L.nu garanteaza termenul de livare pentru comenzile expediate prin firmele de curierat.

·        Transportul este GRATUIT pentru comenzi care depasesc valoarea de 300 lei (TVA inclus) si care sunt trimise prin curierat rapid. Pentru o valoare mai mica plata transportului va fi facturata de catre expeditor si este in sarcina clientului.

8. Promotii si reduceri

·        Promotiile si reducerile aplicate clientilor sunt valabile in limita stocului disponibil pe o perioada determinata de timp sau pana la epuizarea stocului respectiv. Acestea sunt anuntate clar si vizibil prin afisarea pretului vechi si cel nou.

·        Vouchere acordate clientilor cu ocazia diferitelor ocazii si promotii sunt insotite de un cod intern, valoare si valabilitate.

·        Persoanele juridice beneficiaza de preturi angro preferentiale care se stabilesc prin contractul comercial incheiat intre parti.

9. Frauda

·        ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.baloanepetrecere.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.baloanepetrecere.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.baloanepetrecere.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

10. Litigii

·        Orice litigiu aparut intre Clienti si S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L.va fi rezolvat prin cale amiabila.

·        In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie din Bucuresti, decizia acesteia fiind obligatorie pentru ambele parti. Pentru solutionarea unui litigiu, partile pot sa apeleze si la instantele de judecata.

11. Retur

·        In conformitate cu legislatia UE (anpc.gov.ro) privind dreptul de retur al consumatorului, returnarea produselor, achizitionate online, se poate face in termen de 14 zile de la primirea coletului. Costurile aferente transportului vor fi suportate exclusiv de catre client.

·        În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

·        Transportul coletului de retur nu va fi platit de catre www.baloanepetrecere.ro .

·        In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

·        Coletul trebuie trimis la sediul www.baloanepetrecere.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

·        Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

·        Conform OUG 34/2014, baloanele umflate constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

·         Persoanele juridice au conditii speciale de retur, conform celor de mai jos:

- perioada de 3 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produsului / produselor;

- minim 3 comenzi finalizate (si nereturnate) in prealabil celei pentru care se doreste returnarea;

- completarea formularului de retur in care se va mentiona motivul returnarii si contul IBAN (obligatoriu);

- produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit* (*in cazul produselor fara sigiliu specific – de asemenea in astfel de cazuri se aplica si conditile pentru produsele care nu au drept de returnare);Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

* Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

 

 

12. Reguli de umflare si folosire a baloanelor

·        Baloanele comercializate de S.C. IDEAL CREATIVE SOLUTIONS S.R.L.si produse de cei mai mari furnizori din lume ( Amscan – SUA, Qualatex – SUA, Gemar – Italia, Balloons World Store srl – Italia ) prezinta o calitate deosebita si detin toate certificarile corespunzator cerintelor Uniunii Europene.

·        Baloanele sunt produse fragile si trebuie manevrate cu atentie sporita pentru a pastra calitatile acestora intacte. Este recomandata umflarea acestora cu aer sau heliu.

·        Depozitarea in conditii nefavorabile dauneaza si deformeaza baloanele, acestea pierzandu-si calitatile.

·        Este interzisa apropierea baloanelor de produse ascutite (cutit, foarfeca etc.), produse cu o temperatura ridicata (calorifer, bec, lumanare, foc etc.) si expunerea acestora in conditii nefavorabile din punct de vedere al curateniei (praf, substante de curatare toxice etc.), al umiditatii si al temperaturilor scazute/ridicate.

·        Baloanele din latex, folie si heliul din interiorul balonului sunt extrem de sensibile la interactiunea cu un alt mediu/produs. Baloanele folie umflate cu heliu isi pierd temporar calitatile fizice cand interactioneaza cu temperaturi scazute (heliul se condenseaza si balonul capata un efect de dezumflare pana cand se revine la o temperatura normala) si cu temperaturi ridicate (invers fata de temperaturile scazute – baloanele se umfla pana se sparg daca sunt umflate prea mult).

·        Baloanele umflate cu aer sau cu heliu se transporta cu atentie sporita intr-un mediu propice pentru ca materialul balonului sa ramana intact.

·        Nu este recomandata pozitionarea baloanelor latex si folie in soare, vant, ploaie, ninsoare.

·        Nu este recomandata apasarea, strangerea, lovirea baloanelor latex si folie in exces

·        Baloanele isi pierd absolut orice garantie daca nu indeplinesc conditiile de mai sus (2-6).

Conform Ordinului ANPC nr. 594/2014, publicat in MOf nr. 937 din 22 decembrie 2014 va aducem la cunostinta telefonul consumatorului 021 9551 (Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Bucuresti-Ilfov). Pentru mai multe detalii va recomandam sa consultati site-ul ANPC

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate continutul acestora.

Pentru mai multe detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati la adresa office@baloanepetrecere.ro.

 

Product added to wishlist

Acest website utilizeaza fisiere tip "cookie" conform politicii "cookie". 

 afla mai multe