• Nou

Suport pentru prajituri prietenii pădurii 40x32 cm

149850
38,00 RON
cu TVA

Suport pentru prajituri 40x32 cm.

  • Lățime: 40 cm
  • Înălțime: 32 cm
  • Placa este formata din 6 piese pentru auto-asamblare

*Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.

Acest suport de prăjituri este un petic de pădure cu un stejar impunător în mijloc și înconjurat de brazi , locuit de animale din pădure. Platoul este cu două fețe, cu diferiți prieteni din pădure care așteaptă copiii de fiecare parte.

Imaginați-vă un suport pentru prăjituri care aduce un strop de magie din pădurea fermecată direct la masa de sărbătoare, decorat cu prietenii veseli ai pădurii!

Suportul pentru prăjituri "Prietenii Pădurii" este conceput să fie atât funcțional, cât și încântător, cu un design care te transportă în mijlocul naturii.

Suportul pentru prăjituri nu doar că aduce un strop de magie și veselie la orice eveniment, dar transformă prezentarea dulciurilor într-o adevărată poveste. Fiecare nivel este o scenă diferită din pădure, iar prietenii pădurii fac ca fiecare prăjitură să fie mai specială. Perfect pentru zile de naștere, petreceri tematice sau orice ocazie care merită sărbătorită cu stil!

Material
Carton
Culoare
Multicolor
Dimensiune
40x32 cm
12 Produse
Fără recenzii

Suport pentru prajituri... Suport pentru prajituri... 2
  • Nou
Disponibil
Suport prăjituri

Suport pentru prajituri doua fete animale 30x44 cm

Partypal
133255
39,00 RON
Suport pentru prajituri doua fete animale 30x44 cm. Lățime: 30 cm Înălțime: 40 cm Ușor de asamblat, constă din 6 părți *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Suport pentru prajituri... Suport pentru prajituri... 2
  • Nou
Disponibil
Suport prăjituri

Suport pentru prajituri dinozauri 34x43 cm

Partypal
133279
37,00 RON
Suport pentru prajituri 34x43 cm. Lățime: 34 cm Înălțime: 43 cm Placa este formata din 6 piese pentru auto-asamblare *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Produsul a fost adăugat în favorite
Consimțământ pentru cookie-uri