• Nou

Suport pentru prajituri doua fete animale 30x44 cm

133255
39,00 RON
cu TVA

Suport pentru prajituri doua fete animale 30x44 cm.

  • Lățime: 30 cm
  • Înălțime: 40 cm
  • Ușor de asamblat, constă din 6 părți

*Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.

Imaginați-vă un suport pentru prăjituri care aduce la viață spiritul jucăuș al pădurii și junglei, prezentându-i pe cei mai adorabili prieteni: un tigru vesel și un panda drăgălaș. Acest suport pentru prăjituri este atât practic, cât și încântător, transformând orice masă într-o adevărată aventură culinară. Pe de o parte, dulciurile sunt servite de un tigru, pe de altă parte, un panda drăguț. Nimeni nu poate rezista farmecului acestor animale.

Acest suport pentru prăjituri cu două fețe, prezentând un tigru vesel și un panda drăgălaș, aduce un strop de magie și distracție la orice petrecere. Designul său captivant și detaliile adorabile îl fac perfect pentru a crea o atmosferă unică și plină de bucurie, transformând orice desert într-o adevărată operă de artă!

Material
Carton
Culoare
Multicolor
Dimensiune
30x44 cm
12 Produse
Fără recenzii

Suport pentru prajituri... Suport pentru prajituri... 2
  • Nou
Disponibil
Suport prăjituri

Suport pentru prajituri prietenii pădurii 40x32 cm

Partypal
149850
38,00 RON
Suport pentru prajituri 40x32 cm. Lățime: 40 cm Înălțime: 32 cm Placa este formata din 6 piese pentru auto-asamblare *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Suport pentru prajituri... Suport pentru prajituri... 2
  • Nou
Disponibil
Suport prăjituri

Suport pentru prajituri dinozauri 34x43 cm

Partypal
133279
37,00 RON
Suport pentru prajituri 34x43 cm. Lățime: 34 cm Înălțime: 43 cm Placa este formata din 6 piese pentru auto-asamblare *Pozele au caracter informativ si orientativ. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul.
Produsul a fost adăugat în favorite
Consimțământ pentru cookie-uri